ببینید|محجوب:

نرخ فقر 37 درصدی کمتر از تصورات من است، تعداد فقرا بیشتر است

نرخ فقر 37 درصدی کمتر از تصورات من است، تعداد فقرا بیشتر است به گزارش نت واش، دببیر کل خانه کارگر اظهار داشت: در دوره تحول ارزی گذشته در دوره استقرار دولت آقای رییسی نرخ فقرا از محدوده بیست درصد به بالاتر از سی درصد رسیدیم.


دبیر کل خانه کارگر با حاضرشدن در کافه خبر خبرانلاین اشاره کرد: من فکر می کنم آمار فقرا در جامعه ی ایران بیشتر از ۳۷ درصدی باشد که آمارها می گوید اما اطلاع دقیقی از آمارهای جدید نداریم.
وی با تکیه بر این که رد دوره های تنش ارزی تعداد فقرا به سرعت بیشتر می شود اظهار داشت: ما یک دفعه در دولت آقای رییسی این مورد را تجربه کردیم و حالا هم منتظر آثار اجرای این سیاست جدید هستیم.

به طور خلاصه، وی با تاکید بر اینکه رد دوره های تنش ارزی تعداد فقرا به سرعت بیشتر می شود عنوان کرد: ما یک دفعه در دولت آقای رییسی این مورد را تجربه کردیم و حالا هم منتظر آثار اجرای این سیاست جدید هستیم.

1404/10/17
10:05:24
5.0 / 5
9
تگهای خبر: دولت
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظرتان درباره ی این مطلب نت واش
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
نت واش : کارواش اینترنتی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نت واش

کارواش در محل - نت واش: تمیزی خودرو در کمترین زمان ، آسودگی خاطر در هر مکان

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است