ممنوعیت صادرات كیوی برای حفظ بازارهای هدف مدیركل دفتر میوهای گرمسیری و نیمه گرمسیری درباره ممنوعیت صادرات كیوی از 15 تیر تا 15 مهرماه، اظهار داشت: بعد از بررسی های چندساله و با ستاندن معیارهای كیفی و استانداردهای كشورهای مهم تولید و صادركننده كیوی و مطرح شدن این مساله با ذینفعان، كارشناسان، محققین، تجار و تولید كنندگان پیشرو، از تاریخ 15 تیر تا 15 مهرماه صادرات این محصول ممنوع اعلام گردید. به گزارش نت واش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، زهرا جلیلی مقدم با بیان این مطلب افزود: البته سلایق و خواست بازارهای هدف باتوجه به فیزیولوژی میوه و تاریخ مناسب برداشت کیوی نیز مورد مطالعه قرار گرفته و تعیین زمان برای صادرات، سبب جلوگیری از صادرات میوه نارس و کال شده تا به نام و برند میوه ایرانی خدشه ای وارد نشود. به گفته جلیلی مقدم، میوه نارس، طعم مطلوبی ندارد و مسلما با تأثیر منفی روی مصرف کنندگان، تمایل به مصرف آن نیز کم می شود. وی با اشاره به اثرات ممنوعیت صادرات کیوی در برهه زمانی خاص، تصریح کرد: «خوشبختانه در چند سال اخیر این مساله مدیریت شده و صادرات کیوی از متوسط ۷۵ تا ۹۰ هزار تن در سنوات پیشین، به ۱۶۰ هزار تن در سال رسیده است». مدیرکل دفتر میوهای گرمسیری و نیمه گرمسیری در آخر اظهار داشت: اولویت ما حفظ بازارهای بلندمدت، ارجحیت منافع ملی و اکثریت تولیدکنندگان و افراد فعال در صنعت کیوی است. 1399/07/07 23:52:51 5.0 / 5 1916 تگهای خبر: بازار , تولید , صادرات , صنعت این پست نت واش را می پسندید؟ (1) (0) تازه ترین مطالب مرتبط قائم مقام رئیس بنیاد ملی نخبگان فرش دستباف محرابی رتبه نهم ایران در المپیاد جهانی کامپیوتر از کشف قدیمی ترین کسوف تاریخ تا رمزگشایی از قدرت قوی ترین مرد جهان نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش نظر شما در مورد این مطلب نام: ایمیل: نظر: سوال: = ۲ بعلاوه ۳