90 مرکز ویژه خردسالان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می نمایند

90 مرکز ویژه خردسالان کار زیر پوشش بهزیستی فعالیت می نمایند به گزارش نت واش، رییس مرکز فوریت های اجتماعی، جلوگیری از لطمه ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور از فعالیت 90 مرکز ویژه کودکان کار در کشور اطلاع داد.



به گزارش نت واش به نقل از مهر، پیش گیری از صدمه های اجتماعی خصوصاً در عرصه کودکان و نوجوانان، یکی از ماموریت های اصلی سازمان بهزیستی کشور است. این سازمان در کنار ارایه خدمات حمایتی، برنامه های مختلفی را در عرصه آموزش، توانمندسازی خانواده ها و کاهش صدمه های اجتماعی اجرا می کند.
سلمان حسینی، رییس مرکز فوریت های اجتماعی، پیش گیری از صدمه ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، در گفتگو با گزارشگر مهر، جزئیاتی از مراکز ویژه کودکان کار و نحوه تأمین بودجه برنامه های پیشگیرانه را تشریح نمود.
سلمان حسینی، رییس مرکز فوریت های اجتماعی، پیش گیری از صدمه ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، در ارتباط با مراکز نگهداری و ساماندهی کودکان کار اظهار نمود: هم اکنون ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار در کشور فعال است که از این مقدار، ۵۶ مرکز، مراکز آموزش حمایتی کودک و خانواده بصورت روزانه هستند و سایر مراکز هم بصورت شبانه روزی به ارایه خدمات می پردازند.
وی درباره ی اختصاص بودجه برای مواجهه با صدمه های اجتماعی و دفاع از کودکان هم اظهار داشت: برای اجرای طرح های پیشگیرانه، بودجه مشخصی درنظر گرفته می شود و طبیعتاً اجرای این برنامه ها بدون تأمین اعتبار امکانپذیر نیست.
حسینی اضافه کرد: سیاست کلی سازمان در عرصه پیش گیری از صدمه های اجتماعی بر آگاه سازی عمومی استوار است و تلاش می نماییم با اجرای برنامه های آموزشی، از بروز صدمه ها قبل از وقوع جلوگیری شود.
وی افزود: یکی از طرح های شاخصی که در این زمینه اجرا شد، برنامه پیش گیری از صدمه های فضای مجازی در بین نوجوانان بود که در قالب آن بسته های آموزشی برای مربیان، والدین و خانواده ها تهیه شد تا آموزش ها از سطح خانواده آغاز شود.
رئیس مرکز فوریت های اجتماعی، پیش گیری از صدمه ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: هدف از اجرای این طرح ها، افزایش آگاهی خانواده ها و کودکان نسبت به صدمه های فضای مجازی و ارتقاء مهارت های ضروری جهت پیش گیری از این صدمه هاست و اجرای چنین برنامه هایی هم نیازمند تأمین اعتبارات لازم است.
بطور خلاصه، سلمان حسینی، رئیس مرکز فوریت های اجتماعی، پیش گیری از لطمه ها و بازتوانی اعتیاد سازمان بهزیستی کشور، در رابطه با مراکز نگهداری و ساماندهی کودکان کار اظهار داشت: هم اینک ۹۰ مرکز ویژه کودکان کار در کشور فعال است که از این مقدار، ۵۶ مرکز، مراکز آموزش حمایتی کودک و خانواده به طور روزانه هستند و سایر مراکز هم به طور شبانه روزی به ارائه خدمات می پردازند. وی در رابطه با ی اختصاص بودجه برای مواجهه با لطمه های اجتماعی و دفاع از کودکان هم گفت: برای اجرای طرح های پیشگیرانه، بودجه مشخصی در نظر گرفته می شود و طبیعتاً اجرای این برنامه ها بدون تامین اعتبار امکان پذیر نیست.

منبع:

1405/04/25
13:18:19
5.0 / 5
4
تگهای خبر: برنامه , بودجه , خدمات
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظرتان درباره ی این مطلب نت واش
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
نت واش : کارواش اینترنتی

پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

نت واش

کارواش در محل - نت واش: تمیزی خودرو در کمترین زمان ، آسودگی خاطر در هر مکان

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است