پیکان نزدیک به 360 میلیون تومان قیمت خورد

پیکان نزدیک به 360 میلیون تومان قیمت خورد به گزارش نت واش، بررسی آگهی قیمتها در بازار خودرو در انتها آبان ماه سال 1404 از آن حکایت می کند که از 100 تا 360 میلیون تومان برای خرید مدلهای مختلف پیکان باید هزینه کرد.



به گزارش نت واش به نقل از خبر آنلاین، نگاهی بر آگهی های مختلف خودرو نشان داده است که پیکان سدان مدل ۱۳۸۲ به قیمت ۱۳۰ میلیون تومان برای فروش گذاشته شده است. همین طور پیکان وانت دوگانه سوز مدل ۱۳۹۰ در حدود ۱۸۵ میلیون تومان قیمت دارد.
در همین حال، در بین آگهی های فروش بازار خودرو، یک پیکان وانت بنزینی مدل ۱۳۸۸ با ۱۹۰ هزار کیلومتر کارکرد به قیمت ۱۹۰ میلیون تومان برای فروش گذاشته شده است. پیکان وانت بنزینی مدل ۱۳۸۸ با ۱۹۰ هزار کیلومتر کارکرد هم ۱۰۰ میلیون تومان قیمت دارد. همین طور یک پیکان سدان دیگر بنزینی مدل ۱۳۸۲ با ۲۴۵ هزار کیلومتر کارکرد در حدود ۱۰۰ میلیون تومان قیمت دارد.
پیکان وانت مدل ۱۳۹۳ بنزینی با ۲۳۰ هزار کیلومتر کارکرد هم ۳۵۰ میلیون تومان قیمت دارد. پیکان سدان مدل ۱۳۸۲ بنزینی هم ۱۶۵ میلیون تومان برای فروش گذاشته شد.
پیکان وانت مدل ۱۳۹۳ بنزینی با ۱۶۰ هزار کیلومتر کارکرد بنزینی ۳۶۰ میلیون تومان قیمت دارد.

منبع:

1404/08/30
10:28:29
5.0 / 5
7
تگهای خبر: آب , بازار , خودرو , فروش
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظرتان درباره ی این مطلب نت واش
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۵
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل - نت واش: تمیزی خودرو در کمترین زمان ، آسودگی خاطر در هر مکان

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است