تامین گوشت مرغ تا كشتارگاه بر عهده وزارت جهاد كشاورزی است

تامین گوشت مرغ تا كشتارگاه بر عهده وزارت جهاد كشاورزی است معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: طبق مصوبه روزهای گذشته ستاد اقتصادی دولت، تامین گوشت مرغ تا کشتارگاه ها با وزارت جهاد کشاورزی است و بعد از کشتارگاه وظایف تحویل و توزیع بر عهده وزارت صمت خواهد بود.



به گزارش نت واش به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی مرتضی رضایی ضمن اشاره به این که برای تولید امروز مرغ گوشتی، از یک سال و نیم پیش برنامه ریزی شده است، اظهار نمود: با ورود گله های مرغ اجداد و به تبع آن تولید گله های مادر در داخل کشور، سن پرورش مرغ، میزان تولید و میزان جوجه ریزی در جهت تامین بازار توسط ستاد تنظیم بازار برنامه ریزی می شود.

وی ضمن اشاره به این که در بهمن ماه حدود ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام شده است، اشاره کرد: با عنایت به میانگین سن پرورش که ۴۵ روز است، جوجه ریزی بهمن ماه به مرور وارد بازار می شود که این روند تا ۱۵ فروردین ادامه خواهد داشت.

رضایی با بیان اینکه تمام واحدهایی که جوجه ریزی را آغاز نموده اند به صورت سیستماتیک نهاده مورد نیاز را مطابق با اندازه تعیین شده دریافت می کنند، خاطرنشان کرد: از آبان ماه تمام مرغدارانی که در سامانه بازارگاه ثبت نام کرده اند، بعد از تایید جوجه ریزی واحدها توسط سازمان دامپزشکی، به صورت هوشمند برای ۴۵ روز نهاده دریافت خواهند کرد.

وی در ارتباط با تلاطم در بازار اظهار داشت: هر سال از اواخر دی ماه تا اواخر بهمن به خاطر بالا رفتن تقاضا در روزهای پایانی سال، جوجه ریزی افزایش می یابد.

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: تمام توان تولید اتفاق افتاده و جوجه ریزی طبق ابلاغ ستاد تنظیم بازار انجام شده است.

وی ضمن اشاره به این که حدود ۱۸ هزار نفر مرغدار فعال در کشور داریم که یک تا ۵ بار در سال جوجه ریزی می کنند، اظهار داشت: تمام جوجه های موجود در واحدهای جوجه کشی خریداری شده و در فارم های پرورش قرار گرفته اند، بدین سبب مشکلی در تولید مرغ نداریم.

رضایی ضمن اشاره به این که با جوجه ریزی انجام شده حدود ۲۵۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و تحویل بازار خواهد شد، اظهار داشت: با عنایت به پارامترهای سن پرورش، استان، میزان مراقبت و نوع مزرعه، حدود ۲.۶ تا ۲.۸ کیلوگرم وزن مرغ زنده خواهد بود و میانگین ۵ تا ۷ درصد هم تلفات در نظر گرفته شده است و در نهایت ۷۵ درصد لاشه از این جوجه ریزی به دست خواهد آمد.

وی افزود: در ایام گذشته، مسئولان سازمان صمت تهران حدود ۹۸۳ تن مرغ گرم و ۴۰۰ تن مرغ منجمد تحویل گرفته اند در صورتیکه سرانه مصرف مرغ در تهران حدود هزار و ۱۵۰ تن است و ما از این عدد عبور کرده ایم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: طبق مصوبه روزهای گذشته ستاد اقتصادی دولت، تامین گوشت مرغ تا کشتارگاه ها با وزارت جهاد کشاورزی است و بعد از کشتارگاه وظایف تحویل و توزیع بر عهده وزارت صمت خواهد بود. که با این تصمیم گیری تکلیف توزیع کننده مشخص خواهد شد.

وی اضافه کرد: ما آمادگی داریم که مرغ پرورش یافته را به تمام کشتارگاه ها در سطح کشور برسانیم تا کشور از این شرایط عبور کند.

رضایی افزود: بعد از خروج مرغ از کشتارگاه، صورت جلسه آن توسط مسئول جهاد کشاورزی استانی نوشته می شود و مرغ به وزارت صمت تحویل داده می شود.



1399/12/26
20:18:18
0.0 / 5
1171
تگهای خبر: آب , بازار , تولید , ثبت نام
این پست نت واش را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است