مدیركل پشتیبانی امور دام خوزستان خبر داد
آمادگی خرید مرغ و گوشت منجمد از تولیدكنندگان
به گزارش نت واش خوزستان مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان از آمادگی خرید مرغ منجمد و گوشت قرمز منجمد گوساله را از تولیدکنندگان داخلی و ذخیره سازی به منظور تزریق به بازار در مواقع مورد نیاز اطلاع داد.
حمید بدوی در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: با عنایت به مصوبات اخیر ستاد تنظیم بازار کشور، شرکت پشتیبانی امور دام مقرر است به جای واردات مرغ و گوشت منجمد، از منابع مازاد داخلی خرید انجام دهد و نسبت به ذخیره سازی آنها اقدام نماید.
وی اضافه کرد: بر این اساس از این پس شرکت پشتیبانی امور دام، مرغ منجمد و گوشت قرمز منجمد گوساله را از تولیدکنندگان داخلی می خرد و در صورت نیاز، روانه بازار می کند.
مدیرکل پشتیبانی امور دام خوزستان خاطرنشان کرد: شرکت پشتیانی امور دام خوزستان آمادگی دارد مرغ و گوشت مازاد تولیدی تعاونی ها، اتحادیه ها و تولیدکنندگان مرغ و گوشت را با قیمت مصوب خریداری و ذخیره کند.
بدوی اظهار داشت: بر مبنای قیمت مصوب، هر کیلوگرم مرغ کشتار روز خط ۲ کشتار، ۱۹ هزار و ۵۰۰ تومان و خط یک کشتار هر کیلوگرم ۱۸ هزار و ۷۰۰ تومان از تولیدکنندگان خریداری می شود. قیمت مصوب خرید گوشت قرمز منجمد از تولیدکنندگان هم ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان است و هزینه خرید، نقد پرداخت خواهد شد.
وی اضافه کرد: با عنایت به وضعیت قیمت مرغ و گوشت در بازار، فعلا برنامه ای برای توزیع این محصولات در بازار نداریم و تنها نسبت به ذخیره سازی آنها اقدام خواهد شد. به هر میزان که تولیدکنندگان، محصولات در اختیار پشتیبانی امور دام قرار دهند توانایی خرید داریم و مشکلی در مورد ظرفیت سردخانه و ذخیره سازی محصولات وجود ندارد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب