معرفی نیازهای فناورانه كشاورزی از تولید ماشین آلات تا عرضه روش های مبارزه بیولوژیكی با آفات

معرفی نیازهای فناورانه كشاورزی از تولید ماشین آلات تا عرضه روش های مبارزه بیولوژیكی با آفات رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شركت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری در بخش كشاورزی، دانش بنیان كردن از تولید تا مصرف در بخش كشاورزی را از سیاست های جهاد كشاورزی دانست و اظهار داشت: نیازمندی های این بخش در ۷ حوزه تعریف شده است.


به گزارش نت واش به نقل از ایسنا، جانعلی بهزادنسب امروز در رویداد مجازی "معرفی نیازهای فناورانه کشاورزی و صنایع وابسته" با اشاره به نقش توسعه کشاورزی در رشد اقتصادی و تولید ناخالص داخلی، اضافه کرد: این امر به شکلی است که در شرایطی که رشد سایر بخش ها منفی بوده، بخش کشاورزی همچنان دارای رشد مثبت است، ضمن آنکه توسعه این بخش زمینه توسعه امنیت غذایی را فراهم خواهدنمود.
وی با اعلان اینکه هم اکنون ۴.۵ میلیون نفر بهره بردار و فعال در حوزه کشاورزی هستند که زندگی آنها وابسته به کارهای بخش کشاورزی است، تصریح کرد: بر این اساس وزارت جهاد کشاورزی سیاست هایی را در دستور کار قرار داده است که از آن جمله می توان به تکمیل زنجیره تولید و ارزش اشاره نمود که در این بخش شرکت های دانش بنیان می توانند بعنوان حلقه های مفقوده این زنجیره فعالیت کنند.
بهزادنسب، فعالیت شرکت های دانش بنیان در این عرصه را باعث توسعه نوآوری و خلاقیت در امتداد ایجاد ارزش افزوده دانست و تصریح کرد: پشتیبانی از کشاورزی قراردادی یکی دیگر از سیاست های وزارت جهاد کشاورزی است که پشتیبانی از فعالیت شرکت های دانش بنیان می تواند یکی از بخش های این سیاست باشد، رسوخ هر چه بیشتر دانش فناورانه به این بخش و دانش بنیان کردن تولید و مصرف در بخش کشاورزی شامل این بخش می شود.
رئیس هیات مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، رسوخ دانش تخصصی و فناوری و دانش بنیان کردن تولید و مصرف را از دیگر سیاست های وزارت جهاد کشاورزی نام برد و تصریح کرد: تاب آوری کشاورزی مبحث با اهمیتی است که بدون گسترش دانش امکان پذیر نخواهد بود؛ چون که با توسعه فناوری های در رابطه با کشاورزی علاوه بر جایگزینی محصولات داخلی با خارجی، می تواند موجبات خلاقیت و نوآوری و تولید محصولات جدید متناسب با بازارهای داخلی و خارجی را فراهم آورد.
وی با اشاره به نیازهای فناورانه بخش کشاورزی، اظهار داشت: "ماشین آلات"، "تجهیزات و ادوات"، "قطعات"، "انواع بذر و سم"، "روش های مبارزه بیولوژیکی با آفات"، "احیای دانش سنتی برای مقابله با شرایط ناپایدار" و "بالا بردن راندمان در بخش کشاورزی" همچون نیازهای فناورانه بخش کشاورزی است که شرکت های دانش بنیان می توانند در رفع این نیازمندی ها نقش موثری را ایفا کنند.
بهزادنسب راه اندازی صندوق توسعه صندوق سرمایه گذاری بخش کشاورزی را در امتداد قوانین تشکیل وزارت جهاد کشاورزی دانست و اضافه کرد: این صندوق محل تلاقی منابع دولت و بخش غیر دولتی است که بر مبنای مقررات موجود سرمایه صندوق ۵۱ درصد از ناحیه غیر دولتی و ۴۹ درصد از ناحیه دولت بعنوان مشارکت در صندوق ها تأمین می شود.
وی تصریح کرد: این صندوق ها هم اکنون در ۵ گروه فعال می باشند که شامل "صندوق های ملی-محصولی" که ۱۰ صندوق فعال است، ۳۲ صندوق "استانی توسعه سرمایه"، ۱۹صندوق در زمینه "حمایت از کارهای زنان" و ۱۰ صندوق "منابع طبیعی" و ۸۳ صندوق در شهرستان ها می شود.
بهزاد نسب تصریح کرد: تجهیز و تخصیص بهینه منابع هدف اصلی شکل گیری این صندوق ها است ازاین رو صندوق ها ظرفیت بالای اجتماعی هستند که بیشتر از ۸ هزار تشکل، اتحادیه، تعاونی و شرکت های تعاونی عضو آن هستندو ۲.۵ میلیون نفر بهره بردار را شامل می شود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق پشتیبانی از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی با تاکید بر اینکه این صندوق ها بسترهایی را برای دانش بنیان کردن کشاورزی فراهم می کنند، تصریح کرد: این صندوق ها علاوه بر اینکه بخشی از شرکت ها یا خود شرکت ها را بعنوان سهامداران به عضویت خود دارند، می توانند صندوق های سرمایه گذاری را به سمت تخصیص بخشی از سرمایه خود به شرکت های دانش بنیان سوق دهند.
وی تصریح کرد: صندوق هایی که از نهاده های کشاورزی استفاده می نمایند، می توانند از توانایی شرکت های دانش بنیان بهره مند شوند، همینطور ما می توانیم مجموع صندوق های خویش را برای توسعه فناوری در بخش کشاورزی بعنوان عامل و پشتوانه صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی نماییم.



1399/05/12
14:56:16
5.0 / 5
2360
تگهای خبر: بازار , تولید , دولت , راه اندازی
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۳
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است