یك مسئول عنوان كرد

نبود صنایع تبدیلی و تكمیلی در بیشتر مناطق كهگیلویه و بویراحمد

نبود صنایع تبدیلی و تكمیلی در بیشتر مناطق كهگیلویه و بویراحمد كهگیلویه و بویراحمد مدیر صنایع تبدیلی و تكمیلی سازمان جهادكشاورزی استان كهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: در بیشتر مناطق این استان صنایع تبدیلی و تكمیلی مربوطه وجود ندارد.


«علی بخش شجاعی» در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اضافه کرد: ۴۷۲ فقره جواز تاسیس صنایع تبدیلی و غذایی با ظرفیت ۴۰۶ هزار تن در سال و اشتغال ۵۷۹۴ نفر در این استان صادر گردیده است.
وی اظهارکرد: از این تعداد مجوز برای ۱۹۶ فقره پروانه بهره برداری با ظرفیت ۲۶۳ هزار تن در سال و اشتغال ۱۵۳۵ نفر پروانه بهره برداری صادر گردیده است.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بیشترین مجوزها در حوزه صنایع زراعی شامل بسته بندی مواد غذایی و میوه خشک تابحال صادر شده اما کمترین در حوزه صنایع شیلاتی و فرآوری محصولات باغی است.
شجاعی خاطرنشان کرد: ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی بخصوص صنایع غذایی در قطب های تولید محصولات کشاورزی بویژه در استان که در تولید بعضی محصولات کشاورزی پیشرو هستیم می تواند ضمن تکمیل زنجیره تولید و فرآورده های کشاورزی، باعث ارتقاء سطح بهره وری، ایجاد ارزش افزوده، افزایش درآمد بهره برداران، ایجاد فرصتهای شغلی، کنتر روند مهاجرت روستائیان به شهرها و یا مهاجرت معکوس، توسعه صادرات و در نهایت توسعه بخش کشاورزی و امنیت غذایی شود، ازاین رو صنایع تبدیلی تکمیل کننده فرایند زنجیره تولید از مزرعه تا سفره است و با عنایت به رشد فزاینده جمعیت و تحریم های ظالمانه، تأمین امنیت غذایی بر پایه توانایی های داخلی و اقتصاد مقاومتی امری ضروریست.
بیشتر محصولات کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد فرآوری نشده از استان خارج می شوند
وی افزود: با عنایت به همزمان رسیدن محصولات در استان کهگلیویه و بویراحمد، در مواقعی از سال روند عرضه محصولات افزایشی و تقاضا ثابت است و از سویی در بیشتر مناطق این استان صنایع تبدیلی و تکمیلی مربوطه هم وجود ندارد ازاین رو راه اندازی و راه اندازی سردخانه ها در بعضی از مناطق استان به کشاورزان این فرصت را می دهند که محصولات خویش را در زمان مناسب به بازار عرضه کنند.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با بررسی های انجام شده بیشترین محصولاتی که در استان به صورت خام و فرآوری نشده به خارج از استان صادر می شوند انواع محصولات باغی شامل میوه جات سردسیری و گرمسیری، آبزیان و گندم دوروم است.
شجاعی اظهارکرد: همینطور نبود وسایل نقلیه پیشرفته جهت حمل و نقل و نداشتن زیرساخت های مناسب همچون شهرک های صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از مهمترین عوامل افزایش ضایعات بخش کشاورزی و مشکلات عدیده کشاورزان و باغداران در سطح استان هستند.
وی تصریح کرد: مسئولین محترم استان به لحاظ اهمیت صنایع تبدیلی و تکمیلی و نقش آن در توسعه بخش کشاورزی در استان، همکاری لازم را با سرمایه گذاران و متقاضیان طرح های تولیدی و تکمیلی دارند و در مورد فرایند صدور پروانه ها همکاران مدیریت صنایع تبدیلی و تکمیلی نهایت همکاری را با سرمایه گذاران و متقاضیان در حداقل زمان ممکن دارند.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: استقبال نکردن سرمایه گذاران که احتیاج به داشتن بانک اطلاعاتی لازم و بسته های تشویقی و زیرساخت های لازم دارد، سخت گیری های بانکی در جهت تأمین وثیقه جهت پرداخت تسهیلات، نبود شهرک های تخصصی و همینطور نبود سرمایه گذارهای واقعی در این عرصه از مهترین مشکلات استان در حوزه صنایع تبدیلی و فرآوری است.
احداث شهرک های صنایع تبدیلی و تکمیلی
شجاعی اضافه کرد: ازاین رو با توجه پتانسیل ها و ظرفیت های استان کهگیلویه و بویراحمد اولویت ما در این استان در بخش صنایع تبدیلی و تکمیلی راه اندازی سردخانه ها و انبارهای سرد، سورت و بسته بندی میوه جات، راه اندازی کارخانه خوراک آبزیان، بسته بندی گوشت قرمز، سفید و آبزیان، بسته بندی انواع سبزیجات و صیفی جات و محصولات گلخانه ای است و یکی از اشکالات عدیده که هر ساله باغداران ما در استان در هنگام برداشت محصول سیب درختی خود با آن مواجهند کمبود سردخانه در استان جهت نگهداری محصولات خود هستند و همین مساله سبب افزایش ضایعات و ضرر به باغداران و یا فروش محصول خود با کمترین قیمت به دلالان و واسطه ها، می شود.
وی خاطرنشان کرد: با عنایت به این که راه اندازی شهرک های صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از مهمترین راه های ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات کشاورزی، و ارزش افزوده در بخش کشاورزی است، ازاین رو انتظار داریم که مسئولین و متولیان مربوطه در این راستا ما را همکاری و همیاری کنند تا ان شاء الله بعد از انجام مطالعات لازم شاهد بزرگترین شهرک صنایع تبدیلی تحت عنوان شهرک سیب در منطقه کاکان بویراحمد باشیم.
احداث یک واحد کارخانه آرد و سیلو اولویت شهرستان های چهارگانه کهگیلویه
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان نمود: از مهمترین اولویت های صنایع تبدیلی در شهرستان های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده راه اندازی یک واحد کارخانه آرد و سیلو است.



1399/07/21
14:41:23
5.0 / 5
1744
تگهای خبر: آب , بازار , تولید , راه اندازی
این پست نت واش را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب نت واش
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۵ بعلاوه ۵
نت واش : کارواش اینترنتی

نت واش

کارواش در محل

کارواش netwash.ir - تمام حقوق سایت نت واش محفوظ است